В забързаното ежедневие сме подложени на стресови фактори и замърсители от

...
В забързаното ежедневие сме подложени на стресови фактори и замърсители от
Коментари Харесай

По-свежа и красива по всяко време: как да се погрижим най-добре за кожата си

В забързаното всекидневие сме подложени на стресови фактори и замърсители от околната среда, а нашата кожа понася главните негативи от всичко това. Поддържането на здравословен загар и по-младежки външен тип обаче не е непостижима фантазия. С точно направена рутина можете да се впуснете в своето пътешестване към по-здрава и сияйна кожа. А в случай че заложите на артикули с верните съставки, от които кожата ви има потребност когато и да е от денонощието, резултатите няма да закъснеят.

За отлична хидратация и защита през цялото денонощие – през днешния ден разкриваме кои са главните стъпки в грижата за кожата, които не трябва да подценявате, и каква е ролята им в грижата за кожата.
Серум: първата стъпка в подхранването и основна за текстурата на кожата ви
Серумите имат съсредоточени формули с дейни съставки като витамини, антиоксиданти и хиалуронова киселина, както и лека и течна текстура, която прониква надълбоко в кожата. Затова като първа стъпка в рутината си нанесете няколко капки от продукта върху чиста, суха кожа, като нежно масажирате, до момента в който се всмуква изцяло.
Дневен крем: хидратация и отбрана денем
Някои дами залагат единствено на дневен или единствено на нощен крем. Но истината е, че двата типа артикули имат разнообразни функции и изгоди в грижата за кожата, по тази причина е значимо да ги съчетаете за най-хубави резултати.

През деня кожата ви се нуждае от отбрана против агресорите от околната среда като UV лъчи, свободни радикали и замърсяване. Затова изберете хидратиращ дневен крем със SPF. Той освен обезпечава хидратация, само че и работи против преждевременното стареене и вредите, провокирани от слънцето.

 Eucerin Hyaluron-Filler Eucerin

Дневните кремове се концентрират върху обезпечаването на хидратация и поддържат кожата ви по-гладка, еластична и сияйна през целия ден. Имайте поради, че добре хидратираната кожна преграда е по-добре предпазена от стресовите фактори на околната среда и е защитена от загубата на влага, което води до по-здравословен и юношески тип на кожата ви.
Нощен крем: подмладяване и поддържане, до момента в който спите
През нощта за кожата настава натурален развой на възобновяване и възобновяване. Затова и нощните кремове се отличават с по-богати текстури и мощни съставки , предопределени да хидратират в дълбочина, да възстановят изгубената влага и да поддържат регенерацията на клетките, до момента в който спите. Te са ориентирани към характерни проблеми по кожата. Така можете да се справите с тези проблеми, до момента в който спите, събуждайки се с по-сияен и юношески тип.

 Eucerin

Липсата на стресови фактори от околната среда през нощта разрешава по-добро асимилиране на продуктите за грижа за кожата. Нощните кремове проникват по-дълбоко, увеличавайки оптимално ефикасността на дейните съставки и осигурявайки най-хубави резултати.

Като включите и дневен, и нощен крем в рутината си, можете да разчитате както на отбрана и хидратация денем, по този начин и на възобновяване и възобновяване на кожата през нощта. Остава единствено последната стъпка – да се погрижите за очите.
Околоочен крем: погрижете се за най-нежната кожа на лицето
Експертите предлагат да употребяваме специфичен крем за деликатната кожа на очите. Тази част от лицето ви е предразположена към поява на фини линии, бръчки, подутина и тъмни кръгове. Това постанова да ѝ отделите особена грижа, като стимулирате клетъчното възобновяване.

 Eucerin Hyaluron-Filler Eucerin

Не забравяйте, че хидратираната кожа e еластична, по-гладка и наподобява по-млада. А хиалуроновата киселина е идеалният овлажнител – веществото, което оказва помощ на кожата да задържа влагата и оказва помощ за хидратирането ѝ, подтиква клетъчното възобновяване и усъвършенства външния ѝ тип.
Хиалуронова киселина: идеалният овлажнител
За всяка стъпка от рутината си изберете артикули, обогатени с хиалуронова киселина. Така можете да хидратирате деликатната зона към очите, да изгладите кожата си и да.

Както към този момент разбрахте, важно е да включите в рутината си артикули, които по едно и също време хидратират, запълват бръчките, да пазят от свободни радикали и подтикват естественото произвеждане на хиалуронова киселина на кожата. За да постигнете всичко това, заложете на специфичните артикули на Eucerin Hyaluron-Filler, които ще ви оказват помощ в най-важните стъпки в грижата за кожата.

 Eucerin Hyaluron-Filler Eucerin

С придвижване на възрастта, естественото произвеждане на хиалуронова киселина в кожата ни понижава и по нея се оформят бръчки.

Сутрин разчитайте на който съдържа хиалуронова киселина за хидратиране и запълване на бръчките. Полезно е още дневният ви крем да съдържа антиоксидант, който да подтиква биосинтезата на протеини на кожата: хиалуронова киселина, колаген и еластин. За тази цел са обогатени с антиоксиданта сапонин. Той задейства личното произвеждане на хиалуронова киселина на кожата с до 256% и я пази от свободни радикали.

Третата съставна част в серията Eucerin Hyaluron-Filler е еноксолонът, който пази, като потиска ензима, който разгражда хиалуроновата киселина в кожата ви.  Благодарение на тази формула, лицето ви очевидно ще засияе, като кожата ще бъде по-мека, свежа и гладка.

Вечер дайте опция на кожата да се възвърне с , който също работи срещу стареенето на кожата с комбинацията от хиалуронова киселина, сапонин и еноксолон. Тук формулата е обогатена за характерните ви потребности нощем с  съсредоточен декспантенол, който подкрепя процеса на регенерация на кожата, до момента в който спите.

 Eucerin

Така като се изключи че понижава очевидно фините линии и бръчки и пази от образуването на нови такива, нощният крем интензивно ще подкрепи възобновяване на кожата ви през нощта. Ползвайте го вечер и масажирайте нежно, като имате поради, че кремът се всмуква бързо и няма да имате лепкаво чувство след нанасянето му.

За да се погрижите и за деликатната кожа към очите допълнете рутината си с Формулата му подмладява типа на кожата към очите, като понижава фините линии и бръчките и предотвратява задълбочаването им. Заради своя SPF15 UVA филтър продуктът е съвършен за основа за грим, като може да сте сигурни, че няма да провокира раздразнение на очите ви.

За разлика от някои други съставки за грижа за кожата, които могат да причинят раздразнение или обриви, хиалуроновата киселина е нежна и некомедогенна, което я прави подобаваща даже за най-чувствителните видове кожа.

Затова продуктите от обезпечават лека хидратация, без да запушват порите, което ги прави отличен избор в грижата за кожата всеки ден. Съчетайте трите продукта – дневен, нощен и околоочен крем, с цел да получите интензивна хидратация, резултат на запълване, усъвършенствана разтегливост и изглаждане на тена за по-гладка, по-стегната и по-млада кожа.

Ежедневната грижа за кожата не е просто нужда, а значима стъпка към самочувствие, убеденост и здрав външен тип. Затова изберете точно продуктите, които ще ви карат да изглеждате и да се чувствате витална и по-красива 24 часа в денонощието.

 Advertisement
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР